20 Νοεμβρίου 2016
Οι ninja του CoderDojo Nafpaktos στο Papoulias Donuts στο Ρίο
20 Νοεμβρίου 2016

Οι ninja του CoderDojo Nafpaktos στο Papoulias Donuts στο Ρίο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Event, News, Ενημέρωση

Το πέμπτο εργαστήριο Arduino πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά στον φιλόξενο και ανοιχτό χώρο του Papoulias Donuts στο Ρίο.

Οι ninja του κώδικα δημιούργησαν κυκλώματα με την χρήση κουμπιών, RGB LED, buzzer και αισθητήρων θερμοκρασίας για την κατασκευή αυτοματισμών που θα αποτελέσουν την βάση ενός παιχνιδιού έκπληξη!

Ευχαριστούμε πολύ:

– τον μεταπτυχιακό φοιτητή του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών Ηλία Τρίγκα για την εθελοντική του προσφορά ως μέντορας των ninja,

– για άλλη μια φορά το Papoulias Donuts στο Ρίο και τον ιδιοκτήτη του Παναγιώτη Ζαφειράκη για την παραχώρηση του χώρου του και του εξοπλισμού του μαγαζιού καθώς και το ψητοπωλείο «ο Ψηλός» για την προσφορά των τραπεζιών του εργαστηρίου μας

– και την ομάδα του P-Space μαζί με την εταιρεία codebender οι οποίοι εξακολουθούν να μας τιμούν με την παρουσία τους, στηρίζοντας ενεργά την προσπάθειά μας για την διάδοση του κώδικα.

Το υλικό που χρησιμοποιήσαμε (παρουσιάσεις, φύλλα εργασίας) είναι ελεύθερα διαθέσιμο σε ηλεκτρονική μορφή στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://drive.google.com/open?id=0B3_asyGWv01bRTlZSmVGRU5IQ0U

Σειρά έχει η παγκόσμια Ώρα Κώδικα. Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για το επόμενο εργαστήριο Arduino που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου σε νέο χώρο. Επισκεφθείτε και ενημερωθείτε από την σελίδα του CoderDojo Nafpaktos για περισσότερες πληροφορίες.

191116 - Fifth Arduino Workshop

Μοιραστείτε
Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterBuffer this pageEmail this to someone


Δεν επιτρέπονται σχόλια.