2 Απρίλιος 2017
Arduino Day 2017 & CoderDojo Nafpaktos @POS4work
2 Απρίλιος 2017

Arduino Day 2017 & CoderDojo Nafpaktos @POS4work

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Event, News, Δράση, Ενημέρωση

Παγκόσμια Ημέρα Arduino 2017 χθες Σάββατο 1 Απριλίου και το coWorking space POS4work πλημμύρησε από κόσμο που ήρθε για να γνωρίσει από κοντά την «ανοιχτή» πλακέτα Arduino και τις δυνατότητες που δίνει. Φυσικά στην γιορτή έδωσε το παρόν και το CoderDojo Nafpaktos με τους Ninja του κώδικα που ξεδίπλωσαν τις δημιουργικές τους ικανότητες με την κατασκευή ενός ηλεκτρικού πιάνο.

Ο ενθουσιασμός όλων όσων συμμετείχαν στο εργαστήριο ήταν έκδηλος και οι μουσικές συνθέσεις συναρπαστικές καθώς περιελάμβαναν από παιδικά τραγούδια μέχρι το θέμα της γνωστής σειράς επιστημονικής φαντασίας Dr Who.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχαν και τα προχωρημένα εργαστήρια Arduino, για τους λάτρεις των αυτοματισμών και του προγραμματισμού, από την ομάδα του P-Space που ανέλαβε δράση από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ.

Το CoderDojo Nafpaktos ευχαριστεί πολύ όλους όσους και όσες τίμησαν την ημέρα, το POS4work, τους εθελοντές Ηλία Τρίγκα και Θάνο Μακρή για την πολύτιμη βοήθειά τους καθώς και την ομάδα του P-Space για την χορηγία σχεδόν όλου του hardware που χρησιμοποιήθηκε στα εργαστήρια.

Και του χρόνου με ακόμη περισσότερη δημιουργικότητα!

Πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους για να κατεβάσετε:

 

 

020417_00Δεν επιτρέπονται σχόλια.