25 Σεπτέμβριος 2015
Η εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής Data Communication στο πλευρό των Ninja του κώδικα
25 Σεπτέμβριος 2015

Η εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής Data Communication στο πλευρό των Ninja του κώδικα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ενημέρωση

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως η μεγάλη εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής Data Communication Α.Ε. ενισχύει το CoderDojo Nafpaktos προωθώντας στη κοινότητά της τις δράσεις του ανοιχτού κινήματος διάδοσης τους «κώδικα».

Η Data Communication A.E. ιδρύθηκε το 1987. Έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και σε λογιστικά γραφεία. Έχοντας συνάψει στρατηγική συνεργασία με τη Microsoft ως Μicrosoft Gold Certified Partner συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων ελληνικών εταιριών πληροφορικής όσον αφορά στις εγκαταστάσεις επιχειρησιακού λογισμικού και κατέχει ηγετική θέση στην αγορά λογισμικού για λογιστικά γραφεία. Έχει στο ενεργητικό της περισσότερες από 36.000 εγκαταστάσεις σε πάνω από 18.000 πελάτες.

Ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία για τη στήριξη που προσφέρει στις προγραμματίστριες και στους προγραμματιστές της νέας γενιάς.Δεν επιτρέπονται σχόλια.